SAUNATRICK-Wood pack
Saunatyyny + Selkänoja

SAUNATRICK on uusi kotimainen saunatuotemerkki. SAUNATRICK Woodpack –setissä on yhdistetty oivaltavasti kaksi tarpeellista saunatuotetta; saunatyyny ja selkänoja. Kasattuna se on myös kätevä kantopakkaus, joka sopii jokaiseen saunaan.

Kotisaunassa SAUNATRICKin sisälle voit kasata esim. tuoksut ja pesuharjan pieneen tilaan säilytystä varten ja saunoessa löydät kaiken tarpeellisen samasta paketista.

Lenkkisaunoissa SAUNATRICK korvaa muovipussit ja kassit. Tuotteen sisälle pakkaat virvokkeet, shampoot, pefletit ja muut saunomistarvikkeet. Samalla mukana on myös henkilökohtainen saunatyyny ja selkänoja.

Lahjaideana SAUNATRICK on vertaansa vailla. SAUNATRICKin sisällön voit täyttää yksilöllisesti lahjansaajan näköiseksi. Innovatiivinen Saunatrick on näppärä ja laadukas saunatuote kaikille saunojille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Idea SAUNATRICK-tuotteesta syntyi saunan lauteilla, kun kaikki saunatarvikkeet ja pesuvälineet lojuivat lauteilla aina miten sattuu. Syntyi "suomalainen lääkelaukku". SAUNATRICK sisältää nimensä mukaisesti pienen jujun: kanto-/säilytysväline muuttuu hetkessä kahdeksi saunatarvikkeeksi; tyynyksi ja selkänojaksi.

SAUNATRICK on innovatiivinen ja monipuolinen saunatuote, joka valmistetaan Suomessa. Valmitusmateriaalina käytetään tervaleppää, joka soveltuu parhaiten kosteisiin tiloihin. Kotimaisen suunnittelun ja työn lisäksi puulaji tekee Saunatrick-tuotteesta erittäin laadukkaan.

SAUNATRICKin suunnittelu on toteutettu huolellisesti käytännön tarpeiden kautta. Puolipyöreä ura, jonne selkänoja liu`utetaan, mahdollistaa tuotteen kuivumisen kauttaaltaan vaikka se kasataan kosteana. Tämä tekee Saunatrick-tuotteesta erittäin helppokäyttöisen. Kuivaus kasattuna pystyasennossa.

Selkänoja tuo lisämukavuutta istuma-asennossa saunoessa. Saunan lauteet ovat lähes ainoita istuimia joissa usein on ikävä 90 asteen kulma. Saunatrick-selkänoja auttaa rentouttamaan alaselän, huomaat sen arvon hetkessä! Saunatyyny taas tekee makuuasennossa saunomisesta miellyttävämpää.

Erikoistuote, Saunatrick toimitetaan yrityslahjoina suuremmissa tilauserissä.

Hyödyllisyysmalli rek. nro. 10480

Eu-malli rek. nro. 001405385-0001